vragen? mail of whatsapp of bel +32 (0)51 86 55 52 of maak afspraak

over Queen of CardsQueen of Cards staat voor :

unieke ontwerpen - al onze unieke, tijdloze kaartjes werden zorgvuldig ontwikkeld door ons eigen in-house vormgevers. ze zijn dan ook uitsluitend via onze website te verkrijgen, nergens anders!

persoonlijke service - alle ontwerpen zijn zonder meerkost aanpasbaar qua kleur, formaat en tekst. zo maakt jouw persoonlijke vormgever je kaartje helemaal perfect en blijft alles opvolgen tot het kaartje gedrukt is.

kwaliteit - we vinden het fantastisch dat onze kaartjes onderdeel mogen uitmaken van dit wonderlijke gebeuren in jouw leven. we vinden het dan ook erg belangrijk om kwaliteitsvol werk te leveren. daarom werken wij enkel samen met hand-picked drukkerijen met liefde voor hun vak.

duurzaamheid - al onze kaarten dragen met trots een FSC-label.
dit wil zeggen dat het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en/of bijdraagt aan het verantwoorde beheer van onze bossen (bv. door recyclage).

ervaring - door onze jarenlange ervaring helpen we je niet enkel met een prachtig ontwerp, maar begeleiden we je ook met plezier in het hele proces. via onze online klantenzone blijf je steeds op de hoogte van alle aspecten van je bestelling. eenmaal de kaart is goedgekeurd, kan je op je twee oren slapen, wij zorgen voor de rest.

een echt feestje - naast mooie kaartjes, zijn we er ook om je te helpen met bijpassende labels, snoepzakjes, doosjes, uitdeelgeschenkjes, geboortecanvas en zoveel meer. we werken hiervoor al jaren perfect samen met easypeas.be

nog vragen? aarzel niet ons te contacteren. we zijn er om te helpen!