vragen? mail of whatsapp of bel +32 (0)51 86 55 52 of maak afspraak
Queen of Cards - Trouwkaartjes - Voor eigenwijze koppels

stijlvolle trouwkaartjes
voor een onvergetelijke dag

Trouwkaartjes bij Queen of Cards

unieke kaartjes

elk trouwkaartje is uniek! alle ontwerpen zijn uitsluitend via onze website te verkrijgen. alle kleuren zijn steeds op maat. klik op een ontwerp hierboven om enkele variaties te bekijken. op zoek naar een strak ontwerp voor originele trouwkaartjes? dan ben je bij ons op het goede adres!

echte service

jouw persoonlijke vormgever maakt je trouwkaartje perfect op en blijft alles opvolgen tot het kaartje gedrukt is. onze jarenlange ervaring zorgt voor een uniek en strak ontwerp, zonder compromis en een gestroomlijnde afhandeling van je bestelling.

beste kwaliteit

jullie huwelijkskaartjes worden steeds perfect gedrukt. je hebt de keuze uit ons standaard offset papier of ons triplethick (900gr!) papier. vraag gerust een gratis sample set aan om onze kwaliteit te beoordelen.

zonder stress

bestel nu je trouwkaartje zodat alles klaar staat voor het grote moment. via je eigen online klantenzone blijf je steeds op de hoogte van alle aspecten van je bestelling.

trouwkaartjes zelf maken?

voor wie bezig is met grafisch design, is het misschien een optie om zelf een trouwkaartje te ontwerpen of zelf online een ontwerp aan te passen, maar in alle andere gevallen laat je dit best over aan een professioneel vormgever. het gaat tenslotte bij trouwkaartje om een unieke gebeurtenis in je leven!

wij hoeven geen compromissen te maken in het ontwerp “omdat het via een editor aanpasbaar moet zijn”. veel van onze ontwerpen zijn zo subtiel (less is more!) dat een millimeter verschil het ontwerp om zeep kan helpen.

met onze website bieden we het beste van beide werelden: aan de ene kant de eenvoud en het gemak van online kiezen en bestellen, en aan de andere kant de service en ervaring van een professioneel vormgever. zo kunnen wij het beste resultaat garanderen en dat aan een faire en transparante prijs.